Covid-19

Ronin Do’s strategi för träning under rådande restriktioner

NYA TIDER OCH BEGRÄNSAT DELTAGARANTAL I ALLA GRUPPER

Enligt de nya restriktionerna MÅSTE varje tränande ha ett personligt utrymme om 10 kvm varje pass. Detta innebär att vi drastiskt måste hålla koll på antalet personer som tänker närvara vid varje pass i varje grupp.

Vår lösning för att genomföra detta så att träningen ska fungera ser ut såhär:

  • Inför varje pass SKA alla som vill delta skicka ett SMS före kl 12.00 till 0723296999. Du ska i meddelandet uppge ditt namn , vilken tid du vill träna och i vilken grupp. Här gäller deltagande enligt principen “först till kvarn”, så vänta inte med att skicka uppgift om att du vill träna den dagen.I det tillfälle gruppen är full får du i god tid svar att du var för sen med ditt meddelande.
  • Alla grupper tränar enligt tidigare schema.

GRADERING

Alla graderingar skjuts på framtiden till dess att livet och träningen återgått till normalt.

GO FUND ME

Eftersom alla nya regler och riktlinjer i samband med Covis-19 pandemin slagit väldigt hårt mot föreningen befinner vi oss nu i ett extremt svårt läge ekonomiskt.

Vi har under året sett medlemmar försvinna och att nyrekryteringen helt avstannat. Då vi är en ideell idrottsförening är vi helt beroende av de närvarobidrag vi får från Riksidrottsförbundet och komunen, och dessa är nu så små att de inte täcker våra kostnader.

Vi har också försökt att förhandla fram hyreslättnader från vår värd utan att lyckas.

Därför har vi startat en “GO FUND ME” kampanj på Facebook. Syftet med denna är att samla in tillräckligt med pengar så att vi klarar av att betala hyran fram till dess allt återgår till normalt.

Gå gärna in och hjälp till antingen genom att donera eller dela kampanjen med era Facebookvänner.

Här är länken:

https://www.facebook.com/donate/174578901114645/

Till sist!

Håll ögonen på din inbox för uppdateringar av nyheter.